Війська росії вкрили вогнем село на Донеччині, серед загиблих – дитина

Читать на русском
Окупаційні війська рф у понеділок, 3 червня, атакували село Михайлівка Новогродівської громади. Внаслідок ворожих ударів є загиблі.
Фото: t.me/Donetsk_obl_prokuratura

Російські окупаційні війська у понеділок, 3 червня, атакували село Михайлівка Новогродівської громади. Внаслідок ворожих ударів є загиблі.

Про це повідомила пресслужба Донецької обласної прокуратури у Telegram.

Офіс генпрокурора озвучив кількість вбитих росією українських дітейНайбільше загиблих та поранених дітей від вторгнення росіян у Донецькій та Харківській областях.

За даними правоохоронців, загарбники били по населеному пункту з авіації та артилерії.

Так, приблизно об 11:20 ворог скинув на Михайлівку авіабомбу «УМПБ Д-30СН». Внаслідок атаки загинула 84-річна жінка. А через годину російська армія обстріляла село з РСЗВ «Смерч».

«Влучання засобу ураження відбулось по території приватного сектору, де від отриманих травм, несумісних з життям, помер 12-річний хлопець, а його матір 43 років дістала поранення», – розповіли у прокуратурі.

Правоохоронці досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 2 ст. 438 КК України).

Нагадаємо, сьогодні стало відомо, що у зв'язку з ворожими обстрілами влада прийняла рішення вивезти дітей з міста Лиман та шести сіл Донецької області.

Раніше повідомлялося, що окупанти здійснили масовану ракетну атаку на Слобожанську громаду Харківщини. Сталися влучання на територію відпочинкового комплексу, є загиблий та поранені.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: