Російські війська обстріляли обʼєкти інфраструктури на Львівщині та Франківщині: деталі

Читать на русском
Російські війська влучили вночі 1 червня по об’єктах критичної інфраструктури у Львівській області та по енергетичному об’єкту на Прикарпатті. Внаслідок обстрілу є руйнування та постраждалі.
depositphotos

Російські війська влучили вночі 1 червня по об’єктах критичної інфраструктури у Львівській області та по енергетичному об’єкту на Прикарпатті. Внаслідок обстрілу є руйнування та постраждалі.

Про це повідомляє голова Івано-Франківської ОВА Світлана Онищук та очільник Львівської області Максим Козицький.

В Івано-Франківській області 1 червня внаслідок ракетної атаки виникла пожежа на об’єкті енергетичної інфраструктури.

«Цієї ночі ворог знову завдав масованого ракетного удару по містах України. Було неспокійно і на Прикарпатті. Ціллю ворога був об’єкт енергетичної інфраструктури. Унаслідок атаки виникла пожежа», – зазначила Онищук.

До ліквідації пожежі були залучені 101 вогнеборця та 33 одиниці техніки. Постраждалих унаслідок обстрілу немає.

Тоді як 6 крилатих ракет влучили у три обʼєкти критичної інфраструктури у Львівській області, там зафіксували руйнування. Козицький додав, що внаслідок атаки четверо людей було травмовано.

«Внаслідок нічної атаки ворога на одному з обʼєктів критичної інфраструктури у Львівській області, на жаль, постраждали четверо людей. Їх госпіталізували. Стан – середньої важкості», – йдеться у дописі.

Він також повідомив, що підрозділи Повітряного командування «Захід» знищили над Львівською областю 16 крилатих ракет Х-101/Х-555 та «Калібр» і 4 ударних БпЛА типу «Shahed-131/136».

Нагадаємо, сьогодні вночі у низці регіонів лунали вибухи. У Міненерго повідомили, що ворог атакував енергооб'єкти у Запорізькій, Дніпропетровській, Донецькій, Кіровоградській та Івано-Франківській областях.

Повітряні сили України знищили 35 із 53 запущених російських ракет. Серед них крилаті та балістичні. Також ППО приземлила 46 із 47 запущених дронів.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: