У Чорному морі був помічений підводний човен росіян: у ЗСУ повідомили, чи є небезпека

Читать на русском
Окупанти не виводили більшість кораблів Чорноморського флоту в море, окрім підводного човна Варшавянка. Вона є носієм калібрів.
mvf.su

У Чорному морі ситуація залишається стабільною, ворожих кораблів на чергуванні немає. Але сьогодні вранці в морі був помічений один дизель-електричний підводний човен «Варшав'янка», який є носієм крилатих ракет.

Про це під час брифінгу заявив речник Сил оборони півдня Дмитро Плетенчук.

Втрати російського Чорноморського флоту у війні проти УкраїниНа інфографіці – російські кораблі та катери, потоплені та пошкоджені під час повномасштабної війни.

«Вранці в морі був один дизель-електричний підводний човен «Варшав'янка» – це носій крилатих ракет, але він порожній. Це один із тих двох підводних човнів, які відстрілялися минулого разу, запустили 8 ракет. Кораблі у морі не спостерігаються. Є певний рух безпосередньо у точці базування, але це в основному зміна їхньої якірної стоянки», – сказав Плетенчук.

Він додав, що основною проблемою в Чорному морі є присутність російської авіації, яка представлена ​​розвідувальними дронами та різноманітними видами тактичної, патрульної авіації.

Нагадаємо, у ВМС спростували заяву окупантів про знищення українських кораблів та катерів. Також у ВМС розповіли, як росіяни намагаються захистити кораблі військового флоту.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: