Вбивство підлітка на фунікулері у Києві: співробітнику УДО продовжили арешт

Читать на русском
Суд продовжив термін утримання під вартою співробітника Управління державної охорони ще на два місяці.
Фото: Суспільне

Суд продовжив утримання під вартою до 1 серпня співробітнику Управління державної охорони, якого звинувачують у вбивстві підлітка на фунікулері у Києві.

Про це повідомляє Суспільне.

Вбивство на станції фунікулера: експертиза підтвердила, що підозрюваний був нетверезимЕкспертиза встановила, що в крові підозрюваного у вбивстві підлітка на станції фунікулера було 1,2 проміле алкоголю.

Так, Шевченківський районний суд Києва сьогодні, 3 червня, продовжив запобіжний захід співробітнику Управління державної охорони, якого звинувачують у вбивстві підлітка на станції столичного фунікулера.

Він перебуватиме під вартою як мінімум до 1 серпня 2024 року без права на заставу.

Повідомляється, що сторона звинувачення просила суд продовжити співробітнику Управління державної охорони утримання під вартою без права на заставу. На думку прокурора, у разі призначення судом альтернативного запобіжного заходу, обвинувачений може ховатися від слідства.

Нагадаємо, 7 квітня співробітник УДО, перебуваючи в стані алкогольного та наркотичного сп'яніння, почав прискіпуватися до пасажирів у вагоні фунікулера. Після виходу з вагона правоохоронець підійшов до підлітка і силоміць штовхнув його у вікно. Той упав і розбив головою скло. Хлопець отримав смертельний поріз шиї.

8 квітня затриманому повідомили про підозру. Наступного дня Печерський районний суд заарештував чоловіка без права внесення застави. 29 травня справу співробітника УДО відправили до суду.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: