У Силах оборони розповіли про зміну тактики російських обстрілів на Харківщині

Читать на русском
Окупаційні війська росії відпрацьовують нову тактику ударів по позиціях українських воїнів на Харківському напрямку, повідомили у ЗСУ.
Фото: inosmi.ru

Окупаційні війська росії відпрацьовують нову тактику ударів по позиціях українських воїнів на Харківському напрямку.

Про це повідомив речник оперативно-стратегічного угруповання військ «Хортиця» Назар Волошин у коментарі LIGA.net.

Зеленський розповів, яка західна зброя допоможе запобігти окупації ХарковаУкраїні потрібні додаткові установки Рatriot. Усього двох таких систем вистачить, щоб захистити Харків від російських атак.

За його словами, тепер ворог б'є по ЗСУ з артилерії у комбінації з обстрілами керованими авіаційними бомбами ФАБ-500.

«Ворожа армія перейшла до тактики ураження наших позицій вогнем артилерії та ударами КАБ. Харківщина страждає від ракетних та авіаційних ударів російських терористів, авіаційні удари завдають керованих авіабомбів ФАБ-500», – сказав Волошин.

Він додав, що з початку травня окупанти лише у районі Вовчанська застосували понад 300 авіаційних бомб. А останніми днями ворог може скидати на регіоні в середньому 30 УАБів на добу.

Нагадаємо, нещодавно секретар РНБО Олександр Литвиненко застеріг, що росія може перетворити Харків на друге Алеппо. Тоді загарбники цілеспрямовано били по інфраструктурних об'єктах та цивільних будівлях, щоб змусити населення залишити сирійське місто.

Раніше в Білому домі заявили, що наступ російської окупаційної армії на півночі Харківської області у травні став провальним.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: