Окупанти все частіше лізуть колонами на Часів Яр – ЗСУ

Читать на русском
Останнім часом війська рф йдуть колонами на Часів Яр, застосовуючи велику кількість бронетехніки.
Генштаб ЗСУ

Останнім часом окупанти йдуть колонами на Часів Яр, застосовуючи велику кількість бронетехніки. Проте ці спроби ворога безуспішні.

Про це повідомив речник оперативно-стратегічного угруповання військ «Хортиця» підполковник Назар Волошин у коментарі Інтерфакс-Україна.

Секретар РНБО про стратегію росіян щодо Харкова: у найгіршому випадку ворог може повторити сценарій АлеппоРосія може повторити проти Харкова сценарій, використаний у сирійському Алеппо у 2016 році. Таку думку висловив секретар РНБО Литвиненко.

«Противник не залишає спроб і активізував зусилля щодо спроби опанувати містом Часів Яр, продовжує наступальні дії на схід від міста», – сказав він.

За словами Волошина, українські захисники роблять все можливе, аби відтіснити російських окупантів.

«Останнім часом окупанти лізуть колонами на місто, застосовуючи велику кількість бронетехніки, але ці спроби безуспішні, адже ще на підході Сили оборони зустрічають їх вогнем, а залишки, які змогли дістатися околиць, просто добиваються», – додав він. Волошин.

Спікер зазначив, що ворог намагається штурмувати Часів Яр в районі кварталу Новий та мікрорайону Канал. Окупанти застосовують не тільки піхотні підрозділи, а все частіше застосовують механізовану складову, танки та бойові броньовані машини.

Також Волошин заявив, що ворожі втрати у 7-8 разів більші за українські.

Нагадаємо, вчора в Генштабі повідомляли, що найбільш активно росія атакує на Покровському напрямку. Тим часом ЗСУ за добу знищили 1290 окупантів, а також понад 200 одиниць їхнього озброєння та техніки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: