Кабмін схвалив бронювання лише половини працівників ДСНС – нардеп

Читать на русском
Кабмін дозволив бронювати лише до половини співробітників ДСНС, заявляє нардеп Гончаренко.
Фото: ДСНС

Кабінет міністрів прийняв постанову, в якій бронювання працівників Державної служби з надзвичайних ситуацій передбачено в обсягах не більше 50%.

Скрін документу опублікував нардеп Олексій Гончаренко.

Бронювання працівників від мобілізації: як це працюєНа інфографіці – як працює бронювання від мобілізації працівників критично важливих підприємств.

У такому ж обсязі – до 50% – обмежено бронювання працівників Національної поліції, прокуратури, Бюро економічної безпеки, Державної кримінально-виконавчої служби, Служби судової охорони, судів, установ судової системи та органів досудового розслідування.

Раніше Гончаренко заявляв, що уряд може позбавити співробітників ДСНС броні від мобілізації.

На сайті Кабміну необхідні голоси для розгляду набрала петиція з вимогою передбачити бронь від мобілізації для всього особового складу пожежної охорони, служби надзвичайних ситуацій, оперативно-рятувальної служби та інших працівників цивільного захисту.

Нагадаємо, Кабмін незабаром прийме постанову, яка міститиме перелік спеціальностей та посад, які не підлягають призову до ЗСУ по мобілізації.

4 червня на три місяці було продовжено термін дії відстрочки від призову на військову службу під час мобілізації, яка надана рішеннями Міністерства економіки.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: