На порталі «Дія» буде запущено електронне бронювання

Читать на русском
Електронне бронювання запрацює на порталі Дія, заявили у Міністерстві оборони. Наразі готується постанова Кабміну.
facebook.com/katheryn.chernohorenko

Функціонал електронного бронювання буде запущено на порталі «Дія». Це відбудеться орієнтовно за три-чотири тижні.

Про це на конференції Forbes «Гроші для Перемоги» повідомила заступниця міністра оборони з питань цифрового розвитку Катерина Черногоренко, повідомляє «Інтерфакс».

Бронювання працівників від мобілізації: як це працюєНа інфографіці – як працює бронювання від мобілізації працівників критично важливих підприємств.

«Міністерство оборони вважає, що електронне бронювання необхідно запустити якнайшвидше. Так вийшло, що цим треком займаються Мінекономіки та Мінцифра... На порталі «Дія» буде запущено функціонал електронного бронювання», – розповіла Черногоренко.

Він наголосила, що послуга буде автоматичною – без додаткових візитів до ТЦК.

«Як тільки постанова буде проголосована, я думаю, що десь через три-чотири тижні... для колег, щоб «докрутити» функціонал, і ми запустимося», – додав заступниця міністра.

Нагадаємо, за останніми даними, озвученими віцепрем'єром Михайлом Федоровим, в Україні від мобілізації заброньовано близько 700 тисяч осіб.

У квітні в Кабміні анонсували розробку оновленої постанови про бронювання військовозобов'язаних. Тим часом, у Верховній раді розглядають дві моделі економічного бронювання.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: