У Запоріжжі відновили рух греблею ДніпроГЕС після ракетної атаки рф

Читать на русском
У Запоріжжі відновили рух для легкових автомобілів греблею Дніпровської ГЕС, яка була пошкоджена в результаті атаки росії.
Фото: Getty Images

У Запоріжжі відновили рух для легкових автомобілів та маршрутних таксі греблею Дніпровської ГЕС, яка була пошкоджена в результаті атаки росії в ніч на 1 червня.

Про це повідомила пресслужба обласного управління патрульної поліції.

Як Україна виробляла електроенергію до повномасштабної війниВ Україні зруйновано, пошкоджено чи захоплено більше 70 відсотків енергогенерації. На інфографіці – як країна виробляла електроенергії до великої війни.

Рух через ДніпроГЕС здійснюватиметься по одній смузі у кожному напрямку зі швидкісним обмеженням 30 км/год.

«Патрульні забезпечуватимуть регулювання дорожнього руху. Також нагадуємо водіям великовагових транспортних засобів про заборону руху греблею транспорту, вага якого перевищує 3,5 тонни», – йдеться у повідомленні.

У патрульній поліції також уточнили, що вантажні транспортні засоби зможуть проїхати на інший берег через острів Хортиця Вантовим, Арковим або мостом імені Преображенського.

Нагадаємо, 1 червня голова Запорізької ОВА заявив, що внаслідок останніх російських обстрілів Дніпровська ГЕС знаходиться у критичному стані. Він додав, що про виробництво електроенергії поки не йдеться.

Варто зазначити, що росіяни вже атакували ДніпроГЕС у Запоріжжі у березні цього року.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: