Коли на Одещині відкриють перші пляжі: названо дату

Читать на русском
В Одесі та області планують відкрити перші пляжі з 8 червня. Загалом цього року буде до 20 локацій.
odessa-life.od.ua

В Одесі та області цього року планують відкрити 20 пляжів для купання. Ще тривають безпекові перевірки, але перші локації відкриють уже цими вихідними.

Про це повідомив голова Одеської ОВА Олег Кіпер, пише Суспільне.

Чи відкриють пляжний сезон у Києві цього літа: у КМДА дали відповідьКиянам та гостям міста радять утриматися від відвідування пляжів та зон відпочинку, щоб уникнути масового скупчення людей.

За його словами, перші пляжі в Одесі відкриють 8 червня.

«Людей не стримати. Вони хочуть відпочивати, отримувати оздоровлення. Наш природний вітамін, наше сонце, наше Чорне море, наші пляжі сьогодні не замінить, мабуть, жодного комплексу вітамінів, який би ми не пропонували. Тому ми намагаємося якнайбільше зробити відкритих пляжів», – розповів Кіпер.

Він зазначив, що додатково про відкриття пляжів до ОВА звернулася адміністрація села Фонтанка та Ізмаїльська РВА. За даними Кіпера, там планують дозволити людям відпочивати у лагуні у селі Приморське.

Також, за словами голови ОВА, влада хоче відкрити туристичний маршрут каналами у місті Вилкове. Як повідомив Кіпер, сьогодні з прикордонниками влада вже отримала дозвіл на проходження на човнах каналами.

Нагадаємо, в ОВА повідомляли, що на Одещині відкриють курортний сезон. У Києві цього року не планують відкривати пляжний сезон, як і минулого.

Водночас у Запоріжжі продовжили заборону на купання на міських пляжах до закінчення воєнного стану.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: