У рф скоїли замах на колишнього мера-колаборанта Куп’янська

Читать на русском
У російському місті Старий Оскол скоїли замах на мера-колаборанта Куп'янська Геннадія Мацегору.
facebook.com/kuprada

У російському місті Старий Оскол скоїли замах на мера-колаборанта Куп'янська Геннадія Мацегору.

Про це йдеться у повідомленні Головного управління розвідки Міноборони в Telegram.

Ліквідація колаборантів на окупованих територіях: хто і за яких обставин загинувСписок колаборантів, яких було ліквідовано під час повномасштабної війни на окупованій території – на інфографіці.

Відомо, що замах на зрадника відбувся 7 червня у російському місті Старий Оскол. Мацегора обіймав посаду міського голови Купʼянська Харківської області від партії ОПЗЖ.

«Мацегора добровільно пішов на повну співпрацю з російськими загарбниками. Зокрема, у червні 2022 року він підписав так званий протокол створення окупаційної Харківської адміністрації і публічно про це оголосив», – нагадують розвідники.

Після звільнення Купʼянська зрадник утік з росіянами до Бєлгородської області, де росіяни приставили до нього посилену охорону. Проте колаборанту це не допомогло, наразі він перебуває у критичному стані.

«Наразі московські лікарі вже другу добу поспіль намагаються завадити Мацегорі потрапити на кобзоновий концерт. Стан зрадника українського народу – критичний», – додають у повідомленні.

Нагадаємо, 5 травня у тимчасово окупованому Бердянську Запорізької області знищили одного з організаторів катівні Євгена Ананьєвського.

Також писали, що Служба безпеки України знає достатню кількість інформації про ліквідацію зрадників і військових злочинців на окупованих територіях і всередині країни-агресора, зокрема, Іллі Киви та Владлена Татарського.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: