Пропагандисти назвали прорахунок рф, завдяки якому Україні вдалося уразити Су-57

Читать на русском
Російські пропагандисти визнали атаку на аеродром в Ахтубінську, де було уражено Су-57. Вони також визначили головний прорахунок рф.
wikipedia

Російські пропагандисти визнали атаку на аеродром в Ахтубінську, де було уражено Су-57. Вони також визначили головний прорахунок рф.

Про це пише Telegram-канал Fighterbomber.

Знищення ворожої техніки: які премії та додаткові відпустки можуть отримати військовіНа інфографіці – скільки додаткових днів відпустки та яку премію можуть отримати військові за знищення різної техніки противника.

Згідно з дописом пропагандистів, до аеродрому в Ахтубінську долетіли нібито три дрони. Наразі росіяни досліджують, чи підлягає Су-57 відновленню.

У повідомленні також йдеться, що за весь час військового вторгнення рф в Україну окупанти так і не змогли вирішити питання щодо будівництва ангарів для укриття авіації.

«За ціну лише одного цього Су-57 укриття від БПЛА можна було побудувати всім літакам оперативно-тактичної авіації країни», – наголошують пропагандисти.

Нагадаємо, Головне управління розвідки заявило про перше за час війни ураження новітнього найсучаснішого російського літака Су-57 на території аеродрому «Ахтубінск» в Астраханській області рф.

Також повідомляли, що внаслідок атаки на військовий аеродром у Краснодарському краї росії було пошкоджено його інфраструктуру та винищувач Су-27.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: