Уражених літаків могло бути два: у ГУР розповіли нові деталі атаки на Су-57 в росії

Читать на русском
Ймовірно, під час атаки аеродрому Ахтубінск у росії, українським війська вдалося уразити два російських літаки Су-57.
wikipedia

Ймовірно, під час атаки аеродрому «Ахтубінск» у росії, українським війська вдалося уразити два російських літаки Су-57.

Про це повідомив представник ГУР Андрій Юсов в етері телемарафону.

Знищення ворожої техніки: які премії та додаткові відпустки можуть отримати військовіНа інфографіці – скільки додаткових днів відпустки та яку премію можуть отримати військові за знищення різної техніки противника.

У ГУР лише констатували сам факт ураження, однак не уточнили, якими засобами відбувся обстріл. Проте Юсов наголосив, що бійці могли уразити два літаки Су-57, а не один, як про це повідомляли раніше. Інформація ще уточнюється.

«Є попередня інформація, що уражених літаків Су-57 могло бути два. Також є інформація про безповоротні втрати та поранених серед особового складу окупантів», – заявив представник розвідки.

Юсов додав, що подібні інциденти на летовищах ворога будуть тривати.

Нагадаємо, 9 червня Головне управління розвідки заявило про перше за час війни ураження новітнього найсучаснішого російського літака Су-57 на території аеродрому «Ахтубінск» в Астраханській області рф.

Також писали, що Збройні сили України вночі 19 травня вдарили безпілотниками по військовому летовищу у станиці Кущовська. На той час на аеродромі знаходилися десятки різних літаків, які атакують українські позиції. Йдеться про ворожі Су-34, Су-25, Су-27, МіГ-29.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: