Попри погрози польських фермерів, «Шегині-Медика» наразі працює в штатному режимі – ДПСУ

Читать на русском
Станом на ранок неділі 9 червня пункт пропуск Шегині-Медика на кордоні з Польщею працює в штатному режимі.
lowcoster.in.ua

Станом на ранок неділі 9 червня пункт пропуск «Шегині-Медика» на кордоні з Польщею працює в штатному режимі.

Про це повідомив речник Держприкордонслужби України полковник Андрій Демченко в коментарі «Українській правді».

Станом на ранок неділі, 9 червня, напрямок ПП «Шегині-Медика» працює в штатному режимі. Усі категорії транспортних засобів перетинають кордон в обох напрямках без перешкод. Наразі українські прикордонники не отримували підтвердження про початок блокування руху польськими фермерами. Демченко зауважує, що блокування руху сьогодні може й не відбутись.

«Зважаючи, що на цей час не має підтвердження, а також не надходила більш детальна інформація про можливі дії протестувальників, я не виключаю, що блокування руху для транспортних засобів сьогодні не відбудеться. Звісно хочеться, щоб такі дії взагалі не відбувалися, але не можна виключати, що вони на цьому напрямку відтерміновуються, зважаючи, що вони анонсувалися», – розповів він.

У разі надходження іншої інформації Державна прикордонна служба України буде повідомляти додатково.

Нагадаємо, напередодні стало відомо, що в неділю польські фермери можуть заблокувати рух у напрямку пункту пропуску «Медика». Блокування може тривати до кінця вересня.

До цього поляки кілька місяців блокували всі пункти пропуску на кордоні з Україною, акція протесту закінчилась 29 квітня.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: