У Силах оборони відреагували на дані ЗМІ про нібито ураження корабля росіян в Азовському морі

Читать на русском
Плетенчук спростував інформацію британського телеканалу Sky News про те, що ЗСУ вразили російський військовий корабель в акваторії Азовського моря.
Фото: Суспільне Одеса

Спікер Сил оборони півдня України Дмитро Плетенчук спростував інформацію британського телеканалу Sky News про те, що ЗСУ вразили російський військовий корабель в акваторії Азовського моря.

Заява Плетенчука на цю тему пролунала в ефірі телемарафону.

Втрати російського Чорноморського флоту у війні проти УкраїниНа інфографіці – російські кораблі та катери, потоплені та пошкоджені під час повномасштабної війни.

«На жаль, станом на сьогодні це новини з майбутнього», – сказав представник Сил оборони.

Він повідомив, що зараз в Азовському морі знаходяться три великі десантні і три малі ракетні кораблі ворога, зокрема, проєкту «Буян-М».

«Але інформація про ураження наразі не відповідає дійсності», – додав речник.

Нагадаємо, вчора ЗМІ повідомили, що у суботу ввечері ЗСУ провели «скоординований удар» по російському десантному кораблю, який перемістився з Чорного до Азовського моря. Стверджувалося, що судно було виведено з ладу.

Раніше повідомлялося, що українські військові в ніч проти 19 травня змогли знищити російський ракетний корабель «Циклон», який знаходився в окупованому Севастополі.

Також стало відомо, що ВМС ЗСУ провели навчання у Чорному морі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: