У Запоріжжі невідомий розстріляв місцевого чиновника

Читать на русском
У Запоріжжі вбили чиновника міськради – невідомий чотири рази вистрілив у нього біля під'їзду багатоповерхівки.
facebook.com/maxim.denschik.3

У Запоріжжі сьогодні вранці, 11 червня, невідомий чоловік розстріляв місцевого чиновника. Постраждалий помер у лікарні.

Про це повідомляє обласна поліція.

«Працівники поліції встановили, що біля підʼїзду багатоповерхівки невідомий з вогнепальної зброї здійснив чотири постріли у місцевого посадовця та зник з місця події. Потерпілий помер під час надання медичної допомоги», – повідомили правоохоронці.

За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження. Правова кваліфікація – ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Продовжуються першочергові слідчо-розшукові дії.

Місцеві ЗМІ повідомляють, що вбитий – це Максим Денщік, якого було відсторонено від виконання обов'язків Директора департаменту правового забезпечення міської ради. Попередньо, стрілець випустив у чиновника щонайменше чотири кулі.

Нагадаємо, навесні Служба безпеки України запобігла замаху на начальника Херсонської ОВА Олександра Прокудіна, який організував місцевий житель разом зі спецслужбами рф. Подробиці затримання агента читайте тут.

8 лютого у Нікополі Дніпропетровської області розстріляли автомобіль заступника мера, він загинув. Підозрюваного у вбивстві було затримано.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: