Очільник МЗС Туреччини зустрівся із путіним у Кремлі – що відомо

Читать на русском
В ході зустрічі турецький міністр наголосив на готовності Туреччини бути посередником для врегулювання конфлікту між Україною та росією.
x.com/TC_Disisleri

У вівторок, 11 червня, в ході зустрічі міністра закордонних справ Туреччини Хакана Фідана з російським диктатором путіним йшлося про готовність Туреччини бути посередником для розв'язання російсько-української війни. При цьому, було анонсовано зустріч президентів Туреччини та рф.

Про зустріч повідомила пресслужба МЗС Туреччини на своїй сторінці у мережі Х.

Путін чує «голоси» про бажання переговорів: скільки разів він згадував про них за останній рікПутіну почулося, що Україна хоче переговорів. Ми підрахували, скільки разів російський диктатор говорив про переговори за останній рік.

Як зазначається, в ході спілкування було анонсовано зустріч президентів Туреччини та росії в Астані 3-4 липня.

«Наш міністр Хакан Фідан був прийнятий президентом рф володимиром путіним у Кремлівському палаці», - йдеться у повідомленні без уточнення подробиць.

При цьому, місцевий телеканал TRT Haber із посиланням на дипломатичні джерела, повідомив, що в ході зустрічі турецький міністр наголосив на готовності Туреччини бути посередником для врегулювання війни між Україною та росією.

Нагадаємо, у ніч проти 16 травня російський диктатор володимир путін прибув до Пекіна на запрошення свого китайського колеги Сі Цзіньпіна. Там він перебував впродовж двох днів.

Раніше ЗМІ повідомляли, що путін хоче заморозити війну з Україною на нинішній лінії фронту.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: