В Укренерго повідомили, в яких областях є знеструмлення через негоду

Читать на русском
Через дощ та грозу є знеструмлення у населених пунктах у Дніпропетровській, Донецькій, Запорізькій, Київській, Сумській, Чернігівській областях.
фото Укренерго

В Україні вранці у четвер через негоду залишилися без світла понад 170 населених пунктів у восьми областях.

Про це повідомила пресслужба Укренерго 13 червня.

Дефіцит в енергосистемі: як ощадливо споживати електроенергіюУкраїнців систематично закликають ощадливо споживати електроенергію, як це робити – на інфографіці.

«Через погодні умови на ранок знеструмлено 173 населені пункти у Дніпропетровській, Донецькій, Запорізькій, Київській, Сумській, Чернігівській областях», – йдеться у повідомленні.

З інших причин без енергопостачання ще 465 населених пунктів. Через бойові дії є знеструмлення у Дніпропетровській, Донецькій, Харківській та Херсонській областях.

У компанії нагадали, що сьогодні по всій території України застосовуватимуть графіки погодинних відключень з 20:00 до 22:00.

Протягом доби Україна імпортуватиме електроенергію з Румунії, Словаччини, Польщі, Угорщини та Молдови загальним обсягом 27 671 МВт-год.

Нагадаємо, 12 червня Укренерго двічі змінювало графіки відключень через негоду. Відключення перенесли на 4 години пізніше.

Вчора Київ накрила потужна злива, затопило вулиці у кількох районах міста. А на Київщині застосували аварійні відключення світла.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: