У Генштабі повідомили, де найвища активність російських військ

Читать на русском
На Покровському напрямку від початку доби зберігається найвища активність російських окупантів.
Генштаб ЗСУ

Російські окупанти продовжують спроби просунутися на Харківському напрямку. Але найнапруженіша ситуація залишається на Покровському.

Про це повідомляє Генштаб ЗСУ у суботу, 15 червня.

Росія застосовує понад 3000 КАБів на місяць по мирних українцях – ЗеленськийОперація путіна по захопленню Харкова провалилася, але рф продовжує тероризувати мирне населення авіабомбами, особливо в прикордонних областях, заявив президент.

Так, на Харківському напрямку з початку доби росіяни тричі намагалися потіснити ЗСУ з позицій. За уточненими даними, за 14 червня на цьому напрямку ворог втратив понад 112 осіб убитими та пораненими. Також знищено бойову броньовану машину, десять автомобілів, три одиниці спеціальної техніки та три склади з боєприпасами. Пошкоджено танк, дві артсистеми, п'ять автомобілів та спецтехніку.

Покровський напрямок – найбільш гарячий. Наразі там тривають три бойові зіткнення в районах Новоолександрівки, Євгенівки та Новоселівки Першої. Стільки ж атак уже відбито.

На Куп'янському напрямку тривають п'ять бойових зіткнень. У районах населених пунктів Петропавлівка, Андріївка, Греківка та Невське окупанти намагаються вибити наші підрозділи з позицій. Ситуація контролюється.

Нагадаємо, ЗСУ за добу ліквідували 1090 окупантів. Загальні втрати армії рф з початку вторгнення досягли вже близько 525 150 осіб. За даними аналітиків, наступ росіян на Харківщині втратив свої оберти.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: