У Міноборони відповіли, коли в «Резерв+» з'являться дані про бронювання військовозобов’язаних

Читать на русском
Незабаром у Резерв+ з'явиться ще одна функція – військовозобов'язані зможуть отримувати дані про наявність бронювання прямо у додатку.
Фото: stopcor.org

Незабаром у «Резерв+» з'явиться ще одна функція – військовозобов'язані зможуть отримувати дані про наявність бронювання прямо через додаток.

Про це повідомила заступниця міністра оборони Катерина Черногоренко у Facebook.

Ухилення від мобілізації та порушення правил військового обліку: як штрафуватимутьНа інфографіці – які штрафи загрожують за порушення правил призову, а також за порушення правил мобілізації.

Вона розповіла, що зараз співробітники територіальних центрів комплектування працюють над тим, щоб внести всі необхідні дані.

Очікується, що інформація про бронювання з'явиться у «Резерв+» вже до кінця цього тижня. Попередньо нова функція стане доступною 22 червня.

Нагадаємо, вранці 18 червня у Міноборони повідомили, що у мобільному додатку «Резерв+» з 18 червня з'явився QR-код електронного військово-облікового документа. Відтепер цифрова версія документа має таку саму юридичну силу, як і паперова. Пізніше в Міноборони пояснили, чому QR-код у «Резерві+» з'явився не у всіх.

Також у програмі запрацювала ще одна функція - тепер можна виправити дані онлайн.

Станом на 17 червня свої військово-облікові дані оновили майже 2 мільйони українців.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: