Росіяни посилили штурми на Луганщині: у 3-й ОШБр озвучили найближчі цілі ворога

Читать на русском
Війська рф активізували свої атаки в Луганській області, щоб вийти на адмінкордон з Харківщиною та захопити низку населених пунктів.
Фото: Генштаб ЗСУ

Окупаційні війська рф активізували свої атаки на Луганщині. Вони хочуть вийти на адмінкордон із Харківщиною, після чого захопити низку населених пунктів регіону.

Про це повідомила третя штурмова бригада в Telegram.

Час грає проти них: Сирський пояснив активізацію росіян на фронтіКомандування армії рф зараз докладає всіх зусиль для нарощування інтенсивності та розширення географії бойових дій, повідомив Сирський.

Там розповіли, що смуга фронту Третьої штурмової на кордоні Луганської та Харківської областей сьогодні є однією з найінтенсивніших ділянок наступу ворога.

«Проти підрозділів бригади — 3-тя і 144-та дивізії 20-ї армії рф. Ворог наступає танковими полками, залучає значну кількість артилерії та додаткові загони з ПВК і спецпризначенців. Застосовує FPV, КАБи й хімічну зброю», – зазначено у повідомленні.

Зазначається, що найближчими цілями росії є вихід до населених пунктів Чернещина — Первомайське з наступним захопленням Борової.

«Не дивлячись на переважаючу кількість супротивника та відсутність резервів, бригада продовжує вже понад місяць утримувати визначені рубежі», – заявили у підрозділі. Там також розповіли, що з початку травня бійці 3 ОШБр знищили близько 1068 росіян.

Нагадаємо, 15 червня у Луганській ОВА повідомили, що українські військові вибили окупантів із деяких позицій у Серебрянському лісі біля Кремінної. Це підтвердив і заступник комбрига «Азова» Святослав Паламар.

До слова, видання АР писало, що Україна останнім часом розгорнула так звану еластичну оборонну стратегію на фронті, щоб виграти час до отримання кращого озброєння.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: