Партизани заявили про активне переміщення окупантів у Криму: причини

Читать на русском
Останнім часом російські окупаційні війська почали дуже швидко проїжджати міста та не затримуватися там надовго, побоюючись стеження і фотофіксації.
Getty Image

Станом на вівторок, 18 червня, у тимчасово окупованому Криму російські військові почали активно переміщуватися по території півострова, щоб уникнути стеження.

Про це партизанський рух «АТЕШ» повідомляє у Telegram-каналі.

Удари ЗСУ по ППО рф можуть зробити Крим непридатним для окупаційної армії – ISWУкраїнські удари по ППО у Криму можуть зробити півострів непридатним для використання російською армією, як плацдарму.

Агенти руху помітили, що останнім часом російські окупаційні війська почали дуже швидко проїжджати міста та не затримуватися там надовго, побоюючись стеження і фотофіксації.

Однак партизани зазначили, що загарбникам це не допоможе.

«Рух «АТЕШ» слідкує за кожним підрозділом, знає кожен відстійник уздовж трас, всі маршрути руху і фіксує переміщення на всіх трасах», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше партизани відстежили переміщення однієї із мобільних вогневих груп російських військ у тимчасово окупованому Криму.

А в ніч на 10 червня ЗСУ завдали успішних ударів по зенітному ракетному дивізіону росіян С-400 в районі Джанкоя, а також по дивізіону С-300 неподалік Чорноморського та Євпаторії.

Тоді як в ніч на 12 червня військові завдали нового ракетного удару по ворожих зенітних ракетних дивізіонах С-300 та С-400 на півострові.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: