Енергетики розповіли про графіки відключень світла на 21 червня

Читать на русском
У п'ятницю, 21 червня, світло за графіками планують вимикати на всій території України. Обмеження застосовуватимуться протягом всієї доби.
Фото: Укренерго

У п'ятницю, 21 червня, світло за графіками планують вимикати на всій території України.

Про це повідомила пресслужба Укренерго у Telegram.

Масовані удари по українській енергетиці: яку допомогу обіцяли союзникиПісля початку нової хвилі ударів рф по енергосистемі допомогу Україні для відновлення обіцяли США, Німеччина, Британія, Швеція та інші країни.

Обмеження застосовуватимуться всіма обленерго протягом усієї доби – від опівночі і аж до 24:00. Водночас з 00:00 до 06:00, а також з 13:00 до 23:00 обсяг обмежень буде більшим.

«Причина – наслідки 7 масованих атак росіян з енергооб'єктів», – йдеться у повідомленні.

В Укренерго додали, що енергоживлення об'єктів критичної інфраструктури, які виконують функцію життєзабезпечення населення, не обмежується.

Нагадаємо, російські безпілотники вночі 20 червня завдали нового масованого удару по об'єктах енергетичної інфраструктури України. Було атаковано об'єкти у Дніпропетровській, Донецькій, Вінницькій, Київській областях. Є руйнування та пошкодження.

За останніми даними, росія ракетами та дронами знищила вже 9,2 ГВт української генерації. Раніше в Держенергонагляді розповіли, коли очікують на полегшення ситуації з відключеннями світла.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: