НПЗ, місця зберігання «шахедів» та інше: у Генштабі розповіли, по яких об'єктах рф було завдано удару

Читать на русском
У Генштабі підтвердили, що вчора і сьогодні було завдано ударів по російських нафтобазах, НПЗ, РЛС, центрах радіоелектронної розвідки та місцях зберігання шахедів.
Скріншот з відео

Сили оборони України за дві ночі вразили низку об'єктів нафтопереробної галузі та інші важливі цілі росіян.

Інформацію офіційно підтвердив Генштаб.

Лише військові цілі: які об'єкти російського ОПК атакували дрониЯкі підприємства російського оборонно-промислового комплексу атакували дрони під час війни – на інфографіці.

Так, вночі 20 червня підрозділи ЗСУ та СБУ атакували склад пально-мастильних матеріалів у Тамбовській області, а також нафтобазу «Енемська» в Республіці Адигея. На нафтобазі було щонайменше п'ять вибухів, після чого почалася пожежа. Ураження складу також підтверджено: там пошкоджено мінімум одну ємність із нафтопродуктами.

Сьогодні вночі, 21 червня, безпілотники атакували Афіпський, Ільський, Краснодарський та Астраханський нафтопереробні заводи. Крім того, завдано ударів по радіолокаційних станціях та центрах радіоелектронної розвідки росіян у Брянській області та тимчасово окупованому Криму.

Крім того, було завдано успішного удару по місцях зберігання та підготовки до застосування «шахедів», навчальних корпусах, пунктах управління та зв'язку розрахунків цих БПЛА, які розташовані у Краснодарському краї. За результатами бойової роботи зафіксовано серію вибухів та пожежу з подальшою детонацією.

Нагадаємо, цієї ночі вибухи були в районі військового аеродрому в Єйську, Адигеї та Волгограді. Вранці російське Міністерство оборони заявило, що нібито перехопило понад сотню українських безпілотників.

Раніше, 18 червня, атаки дронів зазнали дві нафтобази в Ростовській області – «Азовська» та «Азовнафтопродукт». За інформацією ЗМІ, це була спецоперація СБУ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: