Окупанти почали штурмувати Часів Яр зі ще одного напрямку – ЗСУ

Читать на русском
Окупаційні війська росії посилили штурми Часового Яру. В останні дні ворог почав атакувати місто з Торецького напрямку.
Фото: Генштаб ЗСУ

Окупаційні війська росії посилили штурми Часового Яру. В останні дні ворог почав атакувати місто з Торецького напрямку.

Про це повідомив речник оперативно-стратегічного угруповання військ «Хортиця» Назар Волошин у коментарі Інтерфакс-Україна.

Апокаліптичний вигляд: журналісти AP показали кадри Часового Яру, зняті з дронуЖурналісти AP показали кадри зруйнованого Часового Яру, зняті з безпілотника у понеділок. У місті майже немає цілих будівель.

«Останній тиждень ворожі штурми відбуваються постійно. Йдуть і механізовані штурми в лоб Часового Яру, також і невеликими групами до п'яти людей намагаються прориватися до мікрорайонів Новий, Канал. Вже кілька днів противник пішов з іншого напрямку, з Торецького, на Часів Яр», – зазначив він.

Уточнюється, що з початку доби ворог здійснив три спроби наблизитись до українських позицій у районі Часового Яру. Наразі ситуація повністю контролюється бійцями ЗСУ.

«Підрозділи Сил оборони успішно стримують тиск, на окремих напрямках посилюють позиції. Окупанти намагаються проводити штурмові дії на напрямі за підтримки авіації. Активно застосовують некеровані авіаційні ракети», – резюмував Волошин.

Нагадаємо, 10 червня у ЗСУ повідомили, що війська росії «активно просуваються» на схід від головної лінії оборони Збройних сил України у Часовому Яру. При цьому вкиди про те, що окупанти перетнули цю лінію, не відповідають дійсності.

Напередодні стало відомо, що оборону Часового Яру посилили ще однією бригадою, ситуація там «надзвичайно важка».

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: