Загинув від вибуху гранати: в одеському парку знайшли тіло чоловіка

Читать на русском
Під час огляду місця події поліцейські вилучили уламки, попередньо ручної гранати, а на тілі небіжчика, яким виявився 43-річний містянин, виявили травми, характерні для вибухових.
Укрінформ

У суботу, 22 червня, в Одесі у парку на Кримському бульварі виявили тіло місцевого мешканця з вибуховими травмами. На місці події знайшли уламки, попередньо, ручної гранати.

Про це повідомляє пресслужба поліції Одеської області.

Як зазначається, повідомлення про виявлене тіло у парку надійшло у суботу зранку до поліції від місцевого мешканця.

«Під час огляду місця події поліцейські вилучили уламки, попередньо ручної гранати, а на тілі небіжчика, яким виявився 43-річний містянин, що жив неподалік, виявили травми, характерні для вибухових. Точну причину смерті будуть встановлювати судово-медичні експерти», - йдеться у повідомленні.

Наразі вирішується питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України попередньо з приміткою «самогубство» та ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).

Нагадаємо, у Бучі вчора вранці, 21 червня, чоловік підірвав гранату в автомобілі після відмови водія відвезти його на кордон із «сусідньою державою».

Також днями на Київщині чоловік підірвав гранату на вулиці, постраждали люди.

11 травня у Броварах чоловік підірвав гранату біля магазину: постраждав він сам, а також поліцейський. Чоловік раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки та зберігання наркотичних засобів та був у розшуку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: