Обстріли Донецької області: в ОВА назвали кількість постраждалих за добу

Читать на русском
Росіяни за минулу добу 20 разів обстріляли Донецьку область, внаслідок ударів 12 людей поранено.
фото Нацполіція

Минулої доби росіяни поранили 12 жителів Донецької області – у Селидовому, Кураховому, Торецьку, Північному та Залізному.

Про це повідомив голова Донецької обласної військової адміністрації Вадим Філашкін.

«За 23 червня росіяни поранили 12 жителів Донеччини: 6 у Селидовому, 3 у Кураховому, 1 у Торецьку, Північному і Залізному», – написав він.

«У Сергіївці Гродівської громади зруйновано 2 будинки. У Селидовому поранено 6 людей, у тому числі 2 дитини, пошкоджено 30 будинків. Курахове 5 разів зазнало обстрілів з різних видів зброї — пошкоджено щонайменше 3 будинки і промзона», – написав Філашкін.

У Лиманській громаді пошкоджено 4 будинки у Діброві. Обстріляна промзона у Миколаївці. У Костянтинівській громаді пошкоджені 7 приватних будинків: 5 у Марковому, по 1 у Предтечиному і Костянтинівці.

У Часовоярській громаді пошкоджені 16 приватних будинків і промислова будівля. У Торецькій громаді поранено 3 людини, пошкоджено 5 будинків. У Сіверську зруйновано приватний будинок і багатоповерхівку.

Нагадаємо, сьогодні вранці росіяни завдали ракетного удару по Одесі. Під удар потрапила громадянська інфраструктура, на об'єкті виникла пожежа. За останніми даними, троє людей поранено.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: