На Волині судили ухилянта, який втік від ТЦК до лісу

Читать на русском
Чоловіка засудили до трьох років позбавлення волі за ухилення від мобілізації, проте його місцезнаходження зараз невідоме. За словами адвоката, він втік до лісу.
Фото: Волинські новини

На Волині судили чоловіка, який намагався ухилитися від мобілізації.

Про це повідомляє місцевий телеканал Аверс.

В Одеському ТЦК викрили багатомільйонну схему заробітку на ухилянтахВ Одеському ТЦК викрито багатомільйонну схему заробітку на ухилянтах. Посадовець Приморського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки допоміг уникнути мобілізації 138 чоловікам.

За даними слідства, чоловік отримав персональну повістку про призов на військову службу, але в зазначену дату і час до пункту збору не прийшов. Підстав щодо відстрочки у нього не було.

Ківерцівський районний суд Волинської області засудив чоловіка до трьох років позбавлення волі за ухилення від мобілізації.

На суді чоловік повністю визнав провину, розкаявся, однак з вироком чоловік не погодився і подав апеляцію.

Апеляційний суд поки не ухвалив рішення щодо скарги волинянина, тому він знаходиться на волі. За словами адвоката, останнє, що відомо про місцезнаходження обвинуваченого, це те, що він пішов до лісу і з ним зник зв'язок. Скільки часу він там знаходиться - невідомо. Спілкування зі стороною ухилянта відбувається через його родичів.

Судять за ухилення від мобілізаціїКанал Аверс

Нагадаємо, 20 червня в Ужгороді затримали посадовця, який за гроші допомагав уникнути призову на службу. За скоєне йому загрожує до 10 років ув’язнення.

Також у Міноборони розповіли, чи можуть ухилянтам від мобілізації блокувати банківські рахунки.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: