У російському Бєлгороді заявляють про масовану атаку безпілотників, лунають вибухи

Читать на русском
Безпілотники атакують Бєлгород та район, внаслідок чого, нібито є влучання по будинку, магазину та автомобілям. Повідомляють про постраждалих.
Ілюстративне фотоУкрінформ

У ніч на вівторок, 25 червня, у росії заявили про масовану атаку БпЛА на Бєлгород і Бєлгородський район.

Про це повідомляє Губернатор Бєлгородської області рф В’ячеслав Гладков та місцеві Telegram-канали.

Як зазначається, безпілотники атакують місто, внаслідок чого, нібито є влучання по будинку, магазину та автомобілям. Повідомляють про постраждалих.

«Місто Бєлгород і Бєлгородський район зазнали масованої атаки БПЛА. За попередньою інформацією, постраждав один мирний житель. Жінку із закритою черепно-мозковою травмою і переломом правої руки бригада швидкої доправляє в міську лікарню №2 Бєлгорода», - зазначив голова області.

Як зазначається, у Бєлгороді вибито вікна в 4 квартирах 4 багатоквартирних будинків. В одному приватному будинку пошкоджено покрівлю та фасад. Також пошкоджено фасади 2 комерційних об'єктів, посічено 4 автомобілі та пошкоджено лінію газопостачання.

«У Бєлгородському районі в селищі Північний у 3 квартирах багатоквартирного будинку вибито вікна», - йдеться у повідомленні.

Водночас, місцеві канали пишуть про обстріл Шебекіно Білгородської області. Повідомляється, що після обстрілу горить житловий будинок. Також дим піднявся у селищі Розумне.

Нагадаємо, у російському місті Шебекіно обрушився під'їзд багатоповерхового будинку. Окупанти стверджують, що перед цим місто обстрілювали.

А раніше на території Бєлгородської області впала чергова російська бомба ФАБ. Її знайшли неподалік села Караїчне.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: