Армія Ізраїлю ліквідувала командира «Ісламського джихаду» в Секторі Газа

Читать на русском
Ізраїльські військові винищувачем завдали удару по Газі та знищили командира Фаді Аль-Вадію, який був значним оперативником у організації Ісламський джихад.
Ілюстративне фотоGetty Images

Армія оборони Ізраїлю (ЦАХАЛ) заявила про ліквідацію ударом з повітря в районі Гази польового командира пропалестинського угрупування «Ісламський джихад».

Про це пресслужба ЦАХАЛу повідомляє на сторінці у Telegram.

Як зазначається, ізраїльські військові винищувачем завдали удару по Газі та знищили командира Фаді Аль-Вадію, який був значним оперативником у організації «Ісламський джихад», яку Ізраїль називає терористичною.

Згідно з інформацією Армії оборони Ізраїлю, Фаді Аль-Вадія розробив і вдосконалив ракетну систему організації та «був центральною фігурою в знаннях терористичної організації з електроніки та хімії».

Нагадаємо, військові Сполучених Штатів 16 червня завдали авіаудару по Сирії та ліквідували Усаму Джамала Мухаммеда Ібрагіма аль-Джанабі, що був високопоставленим членом ІДІЛ, а також його посередника.

Нещодавно іракські силовики ліквідували на території Сирії одного із керівників терористичного угрупування ІДІЛ.

А перед цим в Ізраїлі заявили про ліквідацію високопоставленого командира «Хезболли».

Як відомо, ізраїльське військове командування затвердило план щодо наступу на сусідній Ліван, пригрозивши знищенням терористам «Хезболли».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: