Бої за Часів Яр: військовим вдалося вибити окупантів з мікрорайону «Канал»

Читать на русском
Українським захисникам вдалося витіснити російські сили з мікрорайону Канал у місті Часів Яр Донецької області.
Фото: Генштаб ЗСУ

Українським захисникам вдалося витіснити російські сили з мікрорайону «Канал» у місті Часів Яр Донецької області.

Про це повідомив представник оперативно-стратегічного угрупування військ «Хортиця» Назар Волошин у коментарі порталу Укрінформ.

ЗСУ утримують Часів Яр та не дають рф просунутись далі: як виглядає зруйноване містоВоїни 24-ї бригади імені короля Данила утримують Часів Яр на Донеччині. Бійці показали, як виглядає зруйноване місто.

За його словами, зараз ворожих підрозділів там немає.

«Не полишають спроб окупанти витіснити наших захисників і з позицій у районі Івановського. Окупаційні війська не полишають спроб також просунутися у напрямку Часового Яру. Українські захисники надійно тримають оборону на даній ділянці та дають гідну відсіч російському агресору», – зазначив Волошин.

Спікер також додав, що окупанти не можуть взяти місто, тому знищують його важкими вогнеметними системами «Сонцепьок».

Нагадаємо, нещодавно повідомлялося, що окупаційні війська рф посилили штурми Часового Яру та почали атакувати місто з Торецького напрямку. Також відомо, що ЗСУ посилили оборону міста ще однією бригадою.

Раніше в ISW заявили, що російські війська нарощують темпи своїх наступальних операцій у Донецькій області. Це може свідчити про підготовку до літнього наступу або його початок.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: