Хакери ГУР атакували інфраструктуру росіян у Криму, на Керченському мосту ускладнено рух – ЗМІ

Читать на русском
Кіберфахівці Головного управління розвідки атакували комунікаційну інфраструктуру росіян в окупованому Криму, повідомили ЗМІ.
Фото: AP

Кіберфахівці Головного управління розвідки атакували комунікаційну інфраструктуру росіян в окупованому Криму.

Про це повідомляє LIGA.net.

ГУР здійснило масштабну кібератаку на ресурси рф, під ударом аеропорти та сайти держвлади – ЗМІФахівці ГУР у так званий День росії здійснили кібератаку на державні сайти та сервери кількох аеропортів країни-агресора.

За даними журналістів, під ударом опинилися сервери пропагандистських ЗМІ, місцеві оператори зв'язку, а також система реєстрації та контролю руху Керченським мостом.

В результаті атаки на мосту утворився затор, черга протягом однієї години збільшилася в шість разів - до 300 автомобілів.

На півострові також фіксуються збої у роботі програм бухгалтерського обліку, а в деяких торгових точках не працюють касові апарати.

Крім того, ГУР атакувало сайт пропагандистського Керч FM та сервери оператора мобільного зв'язку «Міранда-медіа», який використовується окупаційною владою Севастополя.

Нагадаємо, вчора хакери розвідки атакували російських інтернет-провайдерів на території тимчасово окупованого Криму.

Також повідомлялося, що фахівцям розвідки вдалося заблокувати доступ до електронних сервісів сайту держпослуг росії, а також атакувати сайт і послуги федеральної податкової служби рф.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: