Ворог знову атакував Харків: авіабомба впала на приватні будинки

Читать на русском
Росіяни завдали удару авіабомбою по району житлової забудови в Харкові. Зачепило приватні житлові будинки. Деякі з них зруйновані.
ілюстративне фотофото прокуратура

Російські війська сьогодні знову атакували Харків КАБами. Під удар потрапив Київський район – приватні житлові будинки, а також гуртожиток одного із вишів.

Про це повідомив мер Харкова Ігор Терехов у Telegram.

Названо кількість авіабомб, які рф скинула на Харківщину від початку рокуВід початку року російська армія скинула на Харківщину майже 750 КАБів, сам Харків пережив понад 100 ракетних ударів.

Спочатку він написав, що був приліт по корпусу вишу, але потім уточнив інформацію.

«За уточненою інформацією - постраждали не корпуси навчального закладу, а район житлової забудови. Потрапляння у приватні житлові будинки. Деякі з них зруйновані. Попередньо постраждав і гуртожиток одного з наших вишів», – повідомив Терехов.

Мер додав, що інформація про загиблих та постраждалих не надходила.

Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов написав про те, що внаслідок вибухової хвилі також пошкоджено скління вікон двох корпусів вищого навчального закладу.

Пізніше стало відомо про чотирьох постраждалих: чоловік отримав вибухове поранення з пошкодженням нижніх кінцівок, у жінки – гостра реакція на стрес. Ще двоє людей мають гостру реакцію на стрес.

Нагадаємо, сьогодні голова Харківської ОВА повідомляв, що з січня по червень росія завдала по Харкову та Харківській області понад 2 тисячі ударів, майже 750 з яких були УАБами.

Днями росія вперше запустила по Харкову модифіковану УАБ-250.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: