Росіяни завдали авіаудару по Нью-Йорку на Донеччині: є загиблі, серед поранених – дитина

Читать на русском
Війська рф у п'ятницю, 28 червня, скинули авіабомби на Нью-Йорк Донецької області. В результаті атаки є жертви та поранені.
Фото: x.com/ukrpravda_news

Окупаційні війська росії у п'ятницю, 28 червня, скинули авіабомби на Нью-Йорк Донецької області. В результаті атаки є жертви та поранені.

Про це повідомила обласна прокуратура у Telegram.

За даними правоохоронців, окупанти вдарили по населеному пункту боєприпасами УАБ-250.

Один зі снарядів влучив у багатоквартирну забудову. Внаслідок руйнування під'їзду загинули четверо цивільних віком від 43 до 76 років.

Крім того, ще троє людей, зокрема 39-річна жінка та її 8-річна дочка, отримали тілесні ушкодження. У прокуратурі уточнили, що стан дівчинки оцінюється як тяжкий.

«За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 2 ст. 438 КК України)», – зазначено у повідомленні.

Нагадаємо, минулої доби, 27 червня, в Донецькій області в результаті російської агресії п'ятеро людей загинули і 20 отримали поранення.

Також повідомлялося, що в Нововодмитрівці Білозерської громади в Херсонській області двоє людей отримали поранення внаслідок скидання вибухівки з російського дрона.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: