Демократи почали говорити про можливу заміну Байдена іншим кандидатом на виборах – ЗМІ

Читать на русском
Представники та прихильники Демократичної партії обговорюють заміну їхнього кандидата, Джо Байдена у виборчому списку. На їхню думку, він провалив дебати з кандидатом від республіканців Дональдом Трампом.
Getty Image

Представники та прихильники Демократичної партії обговорюють заміну їхнього кандидата, Джо Байдена у виборчому списку. На їхню думку, він провалив дебати з кандидатом від республіканців Дональдом Трампом.

Про це пише Politico з посиланням на представників демократів та їхніх донорів.

Скільки термінів перебували при владі американські президентиНа скільки термінів обиралися президенти США – на інфографіці. Днями Джо Байден оголосить про намір балотуватись на другий термін.

Відомо, що один із радників партії повідомив виданню, що не менше пів дюжини ключових донорів надіслали йому повідомлення, що демократам «потрібно щось робити» після дебатів Байдена з Трампом. Один із найбільших донорів партії та прихильник нинішнього президента відзначив, що йому пора завершити свою кампанію, назвавши його виступ найгіршим в історії.

The New York Times пише, що справа у непереконливому виступі Байдена під час дебатів, зокрема, його регулярних обмовках, слабкому голосі, а також нездатності виразно подати позицію його партії з ключових питань.

«Партії існують для того, щоб перемагати. Людина, яка була на сцені з Трампом, не може перемогти. Страх перед Трампом придушував критику Байдена. Тепер цей же страх підживлюватиме заклики до його зняття як кандидата», – сказав високопоставлений представник штабу Байдена.

Натомість у кампанії чинного президента США відповіли на його критику, і один із радників назвав його «єдиною людиною, яка коли-небудь перемагала Дональда Трампа».

Нагадаємо, у США увечері 27 червня пройшли телевізійні дебати між майбутніми кандидатами на посаду президента США – чинним главою Білого дому Джо Байденом та його попередником Дональдом Трампом.

Напередодні дебатів Трамп заявив, що вимагатиме тест на допінг перед дебатами з Байденом. Він вважав, що американський лідер може виступати під стимулюючими препаратами.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: