Кабмін призначив нового голову ДСНС

Читать на русском
Кабінет міністрів України у п’ятницю, 28 червня, призначив Андрія Даника головою Державної служби України з надзвичайних ситуацій.
dsns_telegram

Кабінет міністрів України у п’ятницю, 28 червня, призначив Андрія Даника головою Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Про це повідомив у Telegram представник Кабінету міністрів у Верховній раді Тарас Мельничук.

За рішенням Кабміну, Андрій Даник відтепер очолить Державну службу України з надзвичайних ситуацій. Тоді як Віталій Миронюк обійме посаду першого заступника голови ДСНС.

Відомо, що Андрій Даник у 2002 році закінчив Черкаський інститут пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля Міністерства внутрішніх справ України за спеціальністю пожежна безпека.

Він обіймав різні посади у 79-й самостійній державній пожежній частині міста Старобешеве. З серпня 2015 року обіймав посаду заступника начальника Головного управління ДСНС України у Донецькій області. Тоді як з 2020 року до 2023 очолював Головне управління ДСНС у Черкаській області.

Згодом у вересні 2023 року був призначений на посаду заступника голови ДСНС. А з 27 лютого 2024 року обіймав посаду тимчасово виконуючого обов'язки голови ДСНС України.

Нагадаємо, у вівторок, 21 травня, Кабінет міністрів України провів кадрові ротації у Міністерстві енергетики. Було звільнено одного із заступників міністра енергетики та призначено нового.

3 червня заступник голови Національного агентства із запобігання корупції Артем Ситник залишив свою посаду.

А 18 червня стало відомо, що уряд звільнив Мустафу Найєма з посади голови Державного агентства відновлення та розвитку інфраструктури.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: