Кабмін звільнив одного із заступників міністра енергетики: кого призначать

Читать на русском
Уряд звільнив Ярослава Демченкова з посади заступника міністра енергетики з питань європейської інтеграції.
Укрінформ

У вівторок, 21 травня, Кабінет міністрів України провів кадрові ротації у Міністерстві енергетики. Було звільнено одного із заступників міністра енергетики та призначено нового.

Про це представник Кабміну у Верховній раді Тарас Мельничук повідомляє у Telegram.

Зазначається, що Уряд звільнив Ярослава Демченкова з посади заступника міністра енергетики з питань європейської інтеграції. При цьому, Кабмін призначив Романа Андарака, який до цього був генеральним директором Директорату стратегічного планування та європейської інтеграції Міненерго.

Демченкова звільнили за власним бажанням. Копію заяви він оприлюднив на своїй сторінці у Facebook.

«Сьогодні я залишаю посаду заступника міністра енергетики України з питань європейської інтеграції. Ці 4 роки роботи були дуже активними, продуктивними й переповненими неймовірними викликами», - написав Демченков.

Згідно з його словами, він має намір і далі «працювати над сталим відновленням країни у співпраці з міжнародними партнерами».

Нагадаємо, нещодавно ВР звільнила Олександра Кубракова з посади віцепрем'єр-міністра з відновлення України, міністра розвитку громад, територій та інфраструктури.

Також Тараса Висоцького призначено в.о. міністра аграрної політики, Василя Шкуракова – тимчасовим керівником Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: