Сирський у День Конституції закликав українців вступати до ЗСУ

Читать на русском
Конституція України передбачає не лише права та свободи, а й обов'язки, нагадав головком ЗСУ.
t.me/osirskiy

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський привітав українців з Днем Конституції та нагадав, що одним із її головних обов'язків є захист своєї батьківщини.

Про це Сирський написав у Telegram.

Збройні сили України: чисельність, гендерний розподіл та місце у світовому рейтингуДень ЗСУ відзначають в Україні 6 грудня. Яка структура української армії, її чисельність та рівень довіри серед громадян – на інфографіці.

Головком нагадав, що Конституція передбачає не лише права та свободи, а й покладає на кожного громадянина обов'язки. Зокрема, стаття 65 Конституції встановлює, що захист батьківщини, незалежності та територіальної цілісності України, повага до її державних символів є обов'язком громадян України.

Сирський закликав українців приєднуватись до української армії для боротьби з російськими окупантами.

«Шануючи права - мусимо не забувати про обв’язки. Ніхто крім нас не захистить Україну! Тому, закликаю усіх громадян ставати до лав Сил оборони!», – додав головком ЗСУ.

Нагадаємо, сьогодні вранці президент Володимир Зеленський привітав українців з Днем Конституції, заявивши, що мільйони людей довели з початку війни, що для них Україна справді на першому місці.

На нашій інфографіці можна переглянути чисельність ЗСУ, ґендерний склад та їхнє місце у світовому рейтингу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: