Росіяни завдали наймасованішого удару по Дергачах, є поранені

Читать на русском
Російські війська скинули на Дергачі у Харківській області 4 авіабомби. У міській раді зазначають, що це наймасованіший удар по місту, починаючи з 2022 року.
Фото: Дергачівська МВА

У суботу, 29 червня ворог скинув на Дергачі у Харківській області 4 авіабомби.

Про це повідомляє начальник Дергачівської МВА В'ячеслав Задоренко.

«Сьогодні ворог завдав найбільш масованого удару по Дергачах, починаючи з 2022 року», – йдеться у повідомленні.

Росіяни обстріляли Харківщину касетними боєприпасами – ОВА (доповнено)Окупанти здійснили повторний ворожий обстріл по території Куп'янська-Вузлового. Постраждала 70-річна жінка.

За оновленою інформацією, на місто було скинуто 4 авіабомби (попередньо – УМПБ Д-30). Уламкових поранень зазнали двоє чоловіків 68-ми та 75-ти років, які госпіталізовані до лікарні. Ще одна 71-річна жінка отримала гостру реакцію на стрес. Також постраждали домашні тварини.

Пошкоджено щонайменше 3 п’ятиповерхових, 2 двоповерхових та 20 приватних будинків, а також господарчі споруди, гаражний кооператив і автівки місцевих мешканців, одне з цивільних підприємств. Частково зруйновано лінії електропередач.

«Наразі усі профільні служби та волонтери Дергачівського гуманітарного центру працюють на місці, допомагаючи усувати наслідки російський обстрілів», – додав Задоренко.

Нагадаємо, у середу, 26 червня, окупанти атакували з авіації Харківський район. Внаслідок удару по Дергачах постраждали дев'ятеро людей, зокрема діти.

А сьогодні, 29 червня, російські війська атакували місто Вільнянськ Запорізького району. Загинули семеро людей, серед яких двоє дітей.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: