У Львівській області стався обвал на шахті, є жертви

Читать на русском
На шахті у селі Межиріччя Червоноградського району сьогодні сталася надзвичайна ситуація: на глибині понад 500 метрів обвалився ґрунт.
фото: sud.ua

На шахті «Відродження» у селі Межиріччя Львівської області обвалився ґрунт на глибині понад 500 м. Двоє гірників загинули під завалами, а під завалами можуть бути ще двоє людей.

Про це начальник Львівської ОВА Максим Козицький повідомляє у Telegram.

«На шахті «Відродження» у селі Межиріччя Червоноградського району сьогодні сталася надзвичайна ситуація: на глибині понад 500 метрів обвалився ґрунт. Під завалами можуть бути двоє шахтарів», - написав Козицький.

Він додав, що до пошукових робіт залучено 15 рятувальників та 26 гірників.

«На жаль, інформація про шахтарів, які опинилися під завалами породи на шахті «Відродження» у Червоноградському районі, підтвердилася. На жаль, врятувати чоловіків не вдалося», - написав пізніше керівник Львівської області.

Згідно з його інформацією, 37-річний Андрій Кончук пропрацював на цій шахті майже 3 роки, до того – на шахті «Великомостівська». Другий загиблий, 36-річний Володимир Макогін, на шахті працював шість років.

Нагадаємо, російські війська у травні обстріляли шахту на Донеччині. Шістьох гірників поранено.

Також сьогодні внаслідок російського ракетного удару по Вольнянську Запорізької області загинуло семеро людей, серед яких двоє дітей. Кількість постраждалих збільшилась до 18, з них травмовано четверо дітей.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: