У Києві під час ракетної атаки уламки впали на житловий будинок

Читать на русском
В результаті падіння уламків ракети сталась пожежа в одному з будинків в Оболонському районі Києва.
Ілюстративне фотоУкрінформ

Ввечері неділі, 30 червня, рф запустила ракету по Києву. В Оболонському районі столиці внаслідок падіння уламків ракети пошкоджено багатоповерховий будинок, сталася пожежа.

Про це пресслужба КМВА та мер Києва Віталій Кличко повідомляють у Telegram.

«Виклик екстрених служб в Оболонський район столиці. Всі підрозділи прямують на місце! В Оболонському районі столиці уламки впали на житловий будинок. Загоряння на 8 та 9 поверхах. Всі екстрені служби на місці», - йдеться у повідомленні Кличка.

Згідно з пвідомленням, звернень від потерпілих з будинку на Оболоні, куди влучили уламки, наразі немає.

Відповідну інформацію підтвердили і в КМВА, уточнивши, що на місці вже працюють всі необхідні екстрені служби ти ДСНС.

Згодом стало відомо, що двом постраждалим жінкам з будинку в Оболонському районі медики надають допомогу на місці. В них - гостра реакція на стрес.

«У 14-ти поверховому будинку часткова руйнація балконів на двох поверхах. Також загроза руйнації балкону ще на одному з поверхів. Пожежу в будинку локалізовано. Рятувальники продовжують перевіряти квартири», - додає мер Києва.

Нагадаємо, у Дніпрі внаслідок удару росіян по житловому будинку постраждали 13 людей. Загибла одна, її особу встановила поліція. Станом на вечір суботи, 29 червня, у Дніпрі на зв’язок вийшли двоє людей, яких вважали зниклими безвісти після ракетного удару по житловому багатоповерховому будинку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: