Атака на Київ: уламки ракети знищили трансформаторну підстанцію

Читать на русском
У п'ятницю вранці уламки російської ракети повністю зруйнували трансформаторну підстанцію у Голосіївському районі Києва.
ілюстративне фотофото ДТЕК

У Києві під час нічної атаки росіян знищено трансформаторну підстанцію у Голосіївському районі. Також пошкоджено електромережі.

Про це повідомила пресслужба ДТЕК.

З'явились фото наслідків ракетної атаки на КиївУ Києві внаслідок падіння уламків ракет пошкоджено СТО, автомийку, автомобілі та складське приміщення.

«Сьогодні вранці уламки ракет пошкодили електромережі та повністю зруйнували трансформаторну підстанцію у Голосіївському районі столиці», – йдеться у повідомленні.

Енергетикам вдалося заживити більшість будинків за резервними джерелами. Станом на 8:45 у Києві без світла залишалося близько 10 приватних будинків та одне комерційне приміщення.

У Міненерго додали, що в Києві внаслідок ворожої атаки зруйновано енергетичне обладнання, знеструмлювалися 560 приватних будинків та 32 установи. Продовжуються відновлювальні роботи. До кінця дня киянам обіцяють повернути електропостачання.

«На сьогодні обмеження побутових та промислових споживачів поки не прогнозуються», – сказано в повідомленні.

Нагадаємо, вранці 31 травня росіяни випустили по Києву крилату ракету «Іскандер-К». Її збила ППО, у столиці впали уламки. Внаслідок атаки виникла пожежа, було пошкоджено низку об'єктів – СТО, автомийку, автомобілі та склад.

Також уночі росіяни атакували Харків ракетами С-300. Зруйновано п'ятиповерховий житловий будинок, вже 5 загиблих.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: