Атака на Київщину: пошкоджено пожежну частину, є поранені

Читать на русском
У Київській області внаслідок вчорашньої атаки пошкоджено приватні будинки, склади, автомобілі та будівлю пожежно-рятувального підрозділу. Постраждали троє людей.
Фото: ДСНС

Внаслідок ракетного удару по Київській області ввечері 30 червня пошкоджено пожежну частину. Крім того, в області постраждали троє людей, зокрема дитина.

Про це повідомляють ДСНС та обласна військова адміністрація.

За інформацією ДСНС, внаслідок ракетного удару пошкодження отримала будівля пожежно-рятувального підрозділу: вибуховою хвилею вибито скло та частково вікна, пошкоджено стелю. У момент удару рятувальники перебували в укритті, тож ніхто не постраждав.

Керівник ОВА Руслан Кравченко повідомив, що після атаки на область постраждали троє людей, у тому числі дитина – усі перебувають у лікарні.

«Влучань в об’єкти житлової чи критичної інфраструктури немає. Водночас внаслідок падіння уламків на території одного з районів області пошкоджено три приватні будинки. Зокрема вибиті вікна, двері, посічені стіни. Також пошкоджено складське приміщення, низку адміністративних будівель, а також 16 транспортних засобів – автівки та мотоцикл», – розповів він.

Нагадаємо, 30 червня російські війська атакували ракетами Київ. Уламки збитої ракети впали на житлову багатоповерхівку в Оболонському районі, постраждали люди.

Сьогодні вночі окупанти атакували Дніпро балістикою. Внаслідок удару по місту постраждали семеро людей.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: