Уряд дозволив збільшити кількість заброньованих від мобілізації чиновників

Читать на русском
Кабінет міністрів під час засідання 2 липня дозволив збільшити бронь від мобілізації для чиновників та державних підприємств.
Фото: pro100media.com.ua

Кабінет міністрів під час засідання 2 липня дозволив збільшити бронь від мобілізації для чиновників та державних підприємств.

Про це повідомив представник уряду у Верховній Раді Тарас Мельничук у Telegram.

Бронювання працівників від мобілізації: як це працюєНа інфографіці – як працює бронювання від мобілізації працівників критично важливих підприємств.

Зокрема, наразі Міжвідомча робоча група з організації призову військовозобов'язаних отримала повноваження подавати голові Міноборони пропозиції щодо збільшення обсягів бронювання посадових осіб.

Міністр оборони, у свою чергу, прийматиме рішення на підставі пропозицій робочої групи щодо збільшення обсягів бронювання.

Нагадаємо, на початку червня в уряді ухвалили рішення надати бронь від мобілізації 90% співробітників Державної служби з надзвичайних ситуацій та Національної поліції.

Раніше в Мінцифри заявили, що процес бронювання співробітників від мобілізації за допомогою програми «Дія» займатиме близько години.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: