Українські розвідники вдарили по Тамбовському пороховому заводу у рф

Читать на русском
ГУР МОУ провело спецоперацію та вдарило по Тамбовському пороховому заводу в рф. Влада окупантів факт ураження заперечує.
Фото: російські ЗМІ

У результаті операції Головного управління розвідки Міністерства оборони України вранці 4 липня було уражено Тамбовський пороховий завод у місті Котовськ Тамбовської області рф.

Про це УНІАН повідомило джерело в українській розвідці.

Українські дрони атакували військову частину ГРУ в росії – ЗМІУ росії вранці два безпілотники атакували військову частину формувань особливого призначення ГРУ у селі Московське.

Зазначається, що атаку було здійснено за допомогою дронів-камікадзе, один з яких успішно уразив обʼєкт ворожого ВПК. Наслідки влучання, ступінь ураження та інформація про втрати противника наразі уточнюються.

Влада рф у свою чергу заперечує факт ураження порохового заводу.

«Обидва БПЛА знищено. Жертв і руйнувань немає. Ситуація під контролем», – заявив губернатор Тамбовської області Максим Єгоров.

Попри це місцеві жителі публікують у мережі відео, на яких чітко видно влучання одного з дронів-камікадзе з подальшою детонацією та загорянням на території об'єкта.

«Звісно, жодного влучання не було. І Тамбовського порохового заводу в такому випадку також не було», - прокоментував операцію представник ГУР МОУ.

Нагадаємо, Тамбовський пороховий завод уже не вперше стає ціллю української розвідки. У січні Головне управління розвідки Міноборони влаштувало чергову спецоперацію на території росії, атакувавши безпілотниками завод, а також нафтобазу у Брянській області.

А вчора, 3 липня, стало відомо, що українські військові завдали удару безпілотниками по електропідстанціях у Бєлгородській області рф, через що зупинив роботу Оскольський електрометалургійний комбінат імені Угарова у Воронезькій області.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: