Моряки ЗСУ знищили російську гармату, з якої обстрілювали Миколаївщину

Читать на русском
Військові моряки ЗСУ ліквідували ворожу гармату, з якої росіяни обстрілювали населені пункти на Миколаївщині.
Фото: ВМС ЗСУ

Військові моряки ЗСУ виявили та знищили ворожу гармату, яка обстрілювала населені пункти на Миколаївщині.

Про це повідомляють на сторінці ВМС ЗСУ.

Зеленський після доповіді військових анонсував нові кроки зі знищення логістики й техніки окупантівВійськові готують нові рішення, які дозволять збільшити втрати російської армії у сферах логістики та техніки. Про це повідомив Зеленський.

«Розрахунками повітряної розвідки одного з підрозділів ВМС ЗС України сьогодні було виявлено розрахунок ворожої гармати, який здійснював обстріл населеного пункту на узбережжі Дніпро-Бузького лиману. Під час дорозвідки артилерійську установку було ідентифіковано як гармату Д-30 калібру 122мм», – йдеться у повідомленні.

Військові моряки відпрацювали по ворожій вогневій позиції FPV-дронами. В результаті влучань відбулася детонація боєкомплекту, що знаходивсь біля гармати. Артилерійська установка була знищена, від вибухів розпочалась пожежа в навколишніх лісосмугах, де окупанти обладнали бліндажі, фортифікаційні споруди, місця зберігання боєприпасів.

Нагадаємо, у ніч на 21 червня ВМС ЗСУ разом з СБУ знищили склад «шахедів» та супутню інфраструктуру ворога. Окрім засобів ураження, також було знищено кваліфікованих інструкторів, які готували персонал із обслуговування пусків безпілотників.

А 23 червня повідомили про те, що Сили оборони атакували пункт управління російського мотострілецького полку на території Бєлгородської області.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: