У ВМС розповіли, де окупанти ховають підводні човни в Чорному морі

Читать на русском
Окупанти постійно чекають на атаки ЗСУ і намагаються приховати човни. Вони вважають, що після занурення човни перебувають у більшій безпеці.
novynarnia.com

Російські військові намагаються сховатися від потенційних ударів ЗСУ та занурюють свої підводні човни у місцях базування під воду.

Про це повідомив речник ВМС ЗСУ Дмитро Плетенчук в ефірі телемарафону 13 червня.

Втрати російського Чорноморського флоту у війні проти УкраїниНа інфографіці – російські кораблі та катери, потоплені та пошкоджені під час повномасштабної війни.

За його словами, росіяни постійно чекають на атаки і намагаються таким чином приховати човни. Окупанти вважають, що після занурення човна перебувають у більшій безпеці.

«Безпечним місцем знаходження підводних човнів вони можуть вважати положення під водою. Була така інформація, що у пункті базування вони перебувають у зануреному стані, коли на поверхні залишається лише місток, а корпус підводного човна знаходиться під водою», – розповів Плетенчук.

Спікер ВМС зазначив, що російські підводні човни на постійній основі знаходяться в пункті базування в Новоросійську. А в Криму залишилося трохи кораблів, і при цьому жодного підводного човна.

Нагадаємо, 6 червня українські військові знищили російський буксир «Сатурн» у Криму.

Всього, за даними Генштабу, від початку повномасштабного вторгнення рф ЗСУ знищили 28 кораблів (катерів) і один підводний човен окупантів.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: