Зеленський після доповіді військових анонсував нові кроки зі знищення логістики й техніки окупантів

Читать на русском
Військові готують нові рішення, які дозволять збільшити втрати російської армії у сферах логістики та техніки. Про це повідомив Зеленський.
Фото: Офіс президента України

Військові готують нові рішення, які дозволять збільшити втрати російської армії у сферах логістики та техніки.

Про це заявив президент Володимир Зеленський під час вечірнього звернення до нації.

Саміт миру, F-16, енергетика: топ обіцянок Зеленського за останній місяцьЗеленський обіцяв зокрема розширювати співпрацю з Африкою, організувати другий Саміт миру, прискорити постачання F-16.

Він розповів, що сьогодні заслухав доповіді головкому ЗСУ Олександра Сирського та начальника Генштабу Анатолія Баргилевича про ситуацію на ключових напрямках фронту, зокрема, Покровському та Харківському.

«Обговорили деякі наші принципові рішення – кроки, які готуємо, щоб окупант втрачав більше своєї логістики, більше техніки, більше своїх надій розширити війну. Для росії все це повинно закінчитися програшем, і тільки так програє сама ідея війни проти України», – наголосив Зеленський.

Він додав, що Україна робить все для цього «і зброєю та дипломатією», і що відповідні процеси «йдуть пліч-о-пліч».

Нагадаємо, нещодавно Зеленський заявив, що план щодо необхідної кількості мобілізованих формує керівництво Збройних сил України, і станом на сьогоднішній день воно йде за цим планом.

Раніше президент пообіцяв до кінця року представити «зрозумілий і детальний» план завершення війни.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: