Зеленський анонсував «висновки» щодо урядовців, які давно не були поблизу фронту

Читать на русском
Президент, перебуваючи на Донеччині, заявив, що деякі профільні чиновники не були тут по півроку і більше.
фото Володимир Зеленський/Telegram

Президент України Володимир Зеленський прибув до Донецької області. Там він анонсував, що для деяких профільних чиновників будуть відповідні рішення. Йдеться про тих, хто давно не приїжджав у місця біля фронту та не цікавився потребами людей.

Про це Зеленський написав у своєму Telegram.

Кого з колишніх та чинних українських чиновників запідозрили у держзраді після початку великої війниХтось із колишніх і чинних нардепів, міністрів, мерів та інших чиновників отримав підозру в держзраді під час повномасштабної війни – на інфографіці.

Президент заявив, що буде окрема розмова у Києві, зокрема з чиновниками, які мають бути і тут, і в інших місцях біля фронту – у складних громадах, де людям потрібні негайні рішення.

«Рішення, яких просто з Києва не видно. І здивувався, що деякі профільні чиновники не були тут по півроку і більше. Робитиму за ними відповідні висновки», – сказав Зеленський.

Також він розповів, що разом із головкомом ЗСУ Олександром Сирським та новим командувачем Об'єднаних сил генералом Андрієм Гнатовим заслухав доповіді прямо з позицій військових.

Крім того, Зеленський провів на Донеччині нараду щодо безпеки та підтримки людей. Обговорювалися соціальні питання, евакуація, допомога обороні та відновлення житла.

Нагадаємо, цього тижня президент Володимир Зеленський ухвалив рішення замінити командувача Об'єднаних сил ЗСУ. Він вирішив звільнити Юрія Содоля та призначити замість нього бригадного генерала Андрія Гнатова.

До цього начальник штабу бригади «Азов» Богдан Кротевич подав заяву до ДБР із закликом провести розслідування щодо Содоля. Причиною він називає втрати на війні з рф.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: