Сирський розповів, що допоможе знизити втрати ЗСУ на полі бою

Читать на русском
Якісна підготовка, ефективна медична допомога та технологічна перевага допомагають мінімізувати втрати, заявив Сирський.
t.me/osirskiy

Зменшити втрати армії на війні допоможе якісна підготовка, ефективна медична допомога та технологічна перевага.

Про це заявив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський на своїй сторінці у Telegram.

У путінській війні загинула 31 тисяча українських військових – ЗеленськийПрезидент Володимир Зеленський вперше заявив про втрати України у війні з рф. Кількість поранених він не став називати.

За його словами, він провів зустріч з командирами, відповідальними за підготовку бійців, представниками навчальних центрів, ТЦК та СП, командуванням медичних сил, бойовими медиками, волонтерами та громадськими діячами. На зустрічі обговорювалися фактори, що впливають на збереження життя українських бійців.

«Обговорили технологічну складову, яка впливає на збереження життя наших воїнів. Один із напрямків – максимальне забезпечення сил оборони України сучасними безпілотними системами різних модифікацій та розробка роботизованих платформ», – написав Сирський.

За його словами, ще одним важливим аспектом є надання медичної допомоги пораненим безпосередньо на полі бою, а також своєчасна та максимально безпечна евакуація, зокрема, і з використанням наземних роботизованих платформ.

«Звичайно важливо забезпечувати кожного бійця якісними індивідуальними медичними аптечками», – додав головнокомандувач ЗСУ.

Нагадаємо, начальник штабу бригади Національної гвардії «Азов» Богдан Кротевич подав заяву до ДБР із закликом провести розслідування щодо командувача Об'єднаних сил ЗСУ генерал-лейтенанта Юрія Содоля. Причиною він називає втрати на війні з росією.

За даними Генштабу, російська армія втратила від початку повномасштабного вторгнення 535 660 військових.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: